Diensten:

Communicatie

Ik help je graag om jouw boodschap te serveren als een kleurrijk recept van woorden, waarbij elke zin een verrassing is en elke alinea een indruk achterlaat op jouw doelgroep.

Stel je voor: je hebt een fantastisch product, een geweldige service of een mooie missie. Het enige probleem? Mensen weten er nog niets van af! Geen zorgen, ik sta klaar met om jouw verhaal te verspreiden als een lopend vuurtje. Zonder de brandgevaar ;-).

Of het nu gaat om pakkende teksten die de aandacht trekken als een magneet, sociale media-strategieën die viral gaan als een dansende kat, of overtuigende presentaties die mensen van hun sokken blazen. Jij hebt de visie, ik heb de communicatie-magie. Één bericht, één nieuwsbrief en één glimlach tegelijk.

Projectmanagement

Ik ben als een dirigent van chaos, een goochelaar met deadlines en een koningin van planning. Ohja, ik vind het ook heel leuk om creatief mee te denken. Alles in één! 

Heb je een project wat aanvoelt als een rollercoaster? Maak je geen zorgen, ik ben hier om de rit soepel te laten verlopen 😉 Met mijn ervaring breng ik structuur, focus en een flinke dosis enthousiasme in jouw project!

Ik zorg ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Ik navigeer door de doolhoven van taken, budgetten en deadlines. En terwijl anderen duizelig worden van alle projectdetails, houd ik het hoofd koel en zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Ik heb zin om samen met het team of andere partijen jouw project tot een succes te maken. Jij ook?

Content


Content, content, content. Om jouw verhaal te vertellen en jouw doelgroep aan je te binden heb je verschillende vormen van content nodig. Tekst, beeld, geluid of misschien wel alledrie? Daar help ik je graag mee! Ik ben als een dichter met een toetsenbord, een verhalenverteller met een missie en een chef in contentstrategie.

Om jouw boodschap te vertellen help ik je graag met pakkende content en overtuigende copy die de juiste snaar raakt. Ik creëer mooie verhalen met bijpassend beeld die de aandacht trekken. Met elke zin neem ik jouw klanten mee op een reis vol nieuwsgierigheid. Ik laat woorden dansen op het ritme van jouw merk.

Dus laten we samen kijken hoe we deze content kunnen creëren en jouw boodschap kunnen verspreiden.