Get to know

Jennifer

If you can dream it,

you can do it

Mijn droom? Het vertellen van mooie verhalen die de juiste doelgroep inspireert, motiveert en aanzet tot actie.

Als een creatieve geest met een foodie hart, dosis enthousiasme, een vleugje humor en een hands-on mentaliteit ben ik dagelijks met plezier bezig met verschillende communicatieprojecten. Creatieve projecten die allemaal een eigen verhaal vertellen, misschien is de jouwe wel de volgende 😉

Ik denk graag mee over campagnes, contentstrategieën en de juiste communicatiemiddelen om merkverhalen op een passende manier te communiceren zodat het de ‘shine’ krijgt die het verdient. En het blijft niet alleen bij denken natuurlijk, vol energie zet ik het denken meteen om in DOEN. Ook als projectmanager voor creatieve projecten ga ik graag aan de slag en zorg ik dat alles op rolletjes loopt.

Met 7 jaar ervaring als video producer, creative en communicatiemanager heb ik gewerkt voor toffe klanten zoals Hornbach, Bavaria, Staatsloterij, Hands Off My Chocolate, Libelle, Linda, Mobiel.nl, Interpolis, McDonalds, Vodafone, Anderzorg en Temper.

Dus zoek jij een all-round communicatiespecialist die jou kan helpen met een communicatieproject, social-mediastrategie, contentproductie, copywriting, interview, nieuwbrief, blog, receptontwikkeling of een enthousiaste projectmanager voor het leiden van jouw creatieve project? Laten we dan snel kennis maken!

Stuur me een berichtje via onderstaande button of naar hello[at]jenniferbootsma.com en je hoort snel van me. 

 

 

Ask me anything

Drie vragen én antwoorden waardoor je me beter leert kennen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Taarten bakken, lekker uit eten gaan, sporten (boksen, krachttraining & HIIT), leuke dingen doen met m'n vriend of vriendinnen, koken, toffe nieuwe plekken ontdekken (in Nederland of daarbuiten!) of aan de slag met een leuk DIY Pinterest project.

Waar ben je het meest trots op?

Op het klushuis wat mijn vriend en ik zelf hebben verbouwd. We hadden zo mee kunnen doen aan 'Ik vertrek' (telt ook wel toch van Amsterdam naar Zwolle?). Nooit gedacht dat we dit allemaal zelf konden doen! 'If you can dream it, you can do it' hè? 😉

Wat staat er nog op je bucketlist?

Naast talloze reizen zoals Mexico, Australië, Turkije, Ijsland, Guatamala, Bolivia, Argentinie (deze lijst gaat nog wel even door), wil ik heel graag een keer meedoen aan Heel Holland Bakt! Daar ben ik nu veel voor aan het oefenen, want ik wil het wel maken tot de finale!