KIEMM webshop

KIEMM komt van ‘kiem’: het begin van iets dat groeit.Wat ik met deze webshop wilde laten groeien? Jouw plezier in de keuken! Hoe? Door je op ontdekkingstocht te sturen in de keuken zodat jij zelf aan de slag kunt om te genieten van lekker én gezond eten door middel van het kweken van kiemgroenten. Geen uren in de keuken kokkerellen, een waslijst aan ingrediënten scannen of het taartje laten staan op de verjaardag van je oma. Maar met de juiste balans genieten van een gezonde levensstijl. Want goed eten, laat je goed voelen.

Deze webshop heb ik ongeveer 3 jaar lang als hobby naast mijn werk gerund, maar toch heb ik in 2023 de stekker eruit getrokken omdat ik merkte dat de vele pakketjes inpakken me een beetje gingen tegenstaan. Wat ik het leukste vond aan het hebben van een eigen webshop? Bezig zijn met de communicatie, de branding, de content, het schrijven van nieuwsbrieven en recepten ontwikkelen. 

Wil je de webshop of het instagram kanaal bekijken, check het hier: 

Bekijk hieronder een selectie van mijn werk

PORTFOLIO

E-mailmarketing

Via de nieuwsbrieven informeerde ik klanten met informatie over kiemgroenten, acties en inspireerde hen met recepten.

Blogs

Om onze volgers te informeren of juist te inspireren heb ik ook een aantal blogs geschreven (inc. vormgeving & fotografie). Je vindt ze op de website van KIEMM maar ik heb er hier een paar links voor je toegevoegd:

Content (tekst + beeld)

Naast dat ik verantwoordelijk was voor de volledige content- strategie & planning, heb ik zelf ook content gecreëerd. Ik heb hier een aantal content uitingen voor je verzameld:

Video's