Hands Off My Chocolate

Ik heb 2,5 jaar bij Hands Off My Chocolate gewerkt als communicatiemanager, 10 maanden daarvan als Sr. Communicatiemanager. Hier hield ik me dagelijks bezig de merkidentiteit te versterken en alle chocolovers in Nederland & Duitsland kennis te laten maken met onze lekkere plant-based chocoladeproducten door middel van effectieve communicatie. Met een creatieve en strategische aanpak ontwikkelde ik o.a. PR & influencer campagnes, marketingcampagnes, werkte ik aan de contentstrategie en creëerde samen met het team fingerlicking content (tekst, foto, design & video). Mijn passie voor food en mijn vaardigheid om merkverhalen te vertellen probeerde ik de choco sweet spot van de consument te raken. In de periode dat ik bij Hands Off My Chocolate heb gewerkt, zijn we qua communicatiestrategie enorm veranderd van: ‘te lekker om niet te delen’ naar ‘chocolade waar de aarde niet van smelt’. Dit bracht natuurlijk een enorme omslag in alle communicatie die we naar buiten brachten. Ook veranderden we de merknaam van Hands Off My Chocolate naar Hands Off. Hieronder vind je een paar voorbeelden van mijn werk. Benieuwd naar de content? Die vind je op deze pagina.

Bekijk hieronder een selectie van mijn werk

PORTFOLIO

Online Campagnes

Bij Hands Off My Chocolate hebben we meerdere Niet lekker = geld terug campagnes gedaan die via social media werden aangejaagd. Ook hebben we een brand awareness campagne gedaan in samenwerking met het creatieve bureau The Gardeners om het merk meer bekendheid te geven.

PR- & Influencer Campagnes

Om een nieuw product of belangrijk moment voor het merk te promoten, werkten we met PR- & Influencer campagnes. Mijn werkzaamheden bestonden vooral uit het contact met influencers onderhouden, meedenken over de campagne en deze ook daadwerkelijk uitwerken. Voorbeelden hiervan zijn gethematiseerde dozen die we opstuurde naar influencers en pers. Het contact met de pers werd onderhouden door het PR-bureau waarmee ik samenwerkte om de campagnes tot een succes te maken. Dit zijn een aantal van de campanges:

Events

Tijdens mijn periode bij Hands Off heb ik ervoor gezorgd dat we zichtbaar waren op meerdere events. Hiervoor deed ik de organisatie en design.