Hands Off My Chocolate

Ik heb 2,5 jaar bij Hands Off My Chocolate gewerkt als communicatiemanager, 10 maanden daarvan als Sr. Communicatiemanager. Hier hield ik me dagelijks bezig de merkidentiteit te versterken en alle chocolovers in Nederland & Duitsland kennis te laten maken met onze lekkere plant-based chocoladeproducten door middel van effectieve communicatie. Met een creatieve en strategische aanpak ontwikkelde ik o.a. PR & influencer campagnes, marketingcampagnes, werkte ik aan de contentstrategie en creëerde samen met het team fingerlicking content (tekst, foto, design & video). Mijn passie voor food en mijn vaardigheid om merkverhalen te vertellen probeerde ik de choco sweet spot van de consument te raken. n de periode dat ik bij Hands Off My Chocolate heb gewerkt, zijn we qua communicatiestrategie enorm veranderd van: ‘te lekker om niet te delen’ naar ‘chocolade waar de aarde niet van smelt’. Dit bracht natuurlijk een enorme omslag in alle communicatie die we naar buiten brachten. Ook veranderden we de merknaam van Hands Off My Chocolate naar Hands Off. Hieronder vind je een paar voorbeelden van mijn werk. Benieuwd naar de PR- & online campagnes? Die vind je op deze pagina.

Bekijk hieronder een selectie van mijn werk

PORTFOLIO

E-mailmarketing

Bij Hands Off My Chocolate schreef ik iedere maand minimaal 1 nieuwsbrief of met speciale momenten meer dan 1. Zin om er een paar nieuwsbrieven terug te lezen? Ik heb hier een selectie voor je gemaakt:

Blogs

Om onze volgers te informeren of juist te inspireren heb ik ook een aantal blogs geschreven (inc. vormgeving & fotografie). Je vindt ze op de website van Hands Off, maar ik heb er hier een paar links voor je toegevoegd:

Content

Naast dat ik verantwoordelijk was voor de volledige content- strategie & planning, heb ik zelf ook content gecreëerd. Alle content die je vanuit Hands Off (Instagram, LinkedIn, Tiktok & Facebook) tijdens de periode januari 2021 - juli 2023 voorbij hebt zien komen was mijn verantwoordelijkheid. Ik was hierbij vooral bezig met de strategie: wat laten we zien aan onze volgers en welke boodschap vertellen we hierbij? Omdat food een grote passie is van mij, heb ik ook zelf recepten ontwikkelt en deze gebruikt voor foto & video content. Heb je geen zin om zo ver terug te scrollen? Ik heb hier een aantal content uittingen voor je verzameld.

Foto's & designs

Video's