Expertisecentrum Kinderopvang

Als gepassioneerd communicatie- en projectmanager werk ik graag met bedrijven met een mooie missie. Zo werk ik voor het Expertisecentrum Kinderopvang, deze organisatie heeft als missie: het verbeteren van de pedagogische kwaliteit van kinderopvang in Nederland. In mijn rol voor combineer ik mijn expertise in communicatiestrategie, contentproductie, social media management en projectmanagement om een positieve impact te creëren.

Als communicatiemanager streef ik ernaar om de stem van Het Expertisecentrum helder en effectief te laten klinken. Ik ontwikkel en schrijf niet alleen informatieve nieuwsbrieven en website-teksten, maar ik zorg er ook voor dat de boodschap over de pedagogische kwaliteit op sociale media op een boeiende manier wordt verspreid. Mijn vaardigheden in social mediamanagement omvatten ook het ontwerpen van aansprekende visuele content via platforms zoals Canva, waardoor we de impact van onze boodschap vergroten.

In mijn rol als projectmanager ben ik toegewijd aan het stroomlijnen van processen en het regelen van zaken om ervoor te zorgen dat de missie op een soepele en effectieve manier wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de social media kanalen? Check ze hieronder: 

Bekijk hieronder een selectie van mijn werk

PORTFOLIO

E-mailmarketing

Via de nieuwsbrieven informeerde ik klanten met informatie over kiemgroenten, acties en inspireerde hen met recepten.

Blogs

Om onze volgers te informeren of juist te inspireren heb ik ook een aantal blogs geschreven (inc. vormgeving & fotografie). Je vindt ze op de website van KIEMM maar ik heb er hier een paar links voor je toegevoegd:

Content (tekst + beeld)

Naast dat ik verantwoordelijk was voor de volledige content- strategie & planning, heb ik zelf ook content gecreëerd. Ik heb hier een aantal content uitingen voor je verzameld:

Video's